Tuntematon Kimi Räikkönen, Kari Hotakainen

Tuntematon_Kimi

Katselin telkkarista, kun Keke voitti mestaruuden Las Vegasissa 1982. Ihmettelin silloin, miksi ne kaikki juhlii tota, kun sehän jäi vasta viidenneksi siinä kisassa. En muista, että multa olisi jäänyt yhtään F1-kisaa katsomatta vuoden 1992 jälkeen. Silti, kun tämä kirja julkaistiin, päätin, että en lue. Näin, koska jokainen iltapäivälehti ehti jo parissa päivässä siteerata puolet kirjan ”mehukkaista jutuista” sivuilleen ja kaikki vähänkään lukutaitoiset aikoivat lukea sen. Ajattelin, ettei mun sitten enää tarvii. No, lahjaksi tämän kuitenkin sain, joten olisi ollut varsin epäkohteliasta olla lukematta.

Hotakainen kirjoittaa niin hyvin, että pelkästään se tekee tästä kirjasta lukemisen arvoisen. Toki Kimin persoona ja ura tukee tätä, vaikka tuo ura ei ole edes ohi.
Ei siis harmittanut yhtään.

Sivuja 269