Sunset Boulevard

Sunsetblvd1

1913 perustettu kuuluisa Palace Theatre, Broadwayn historian isoin orkesteri (40 soittajaa) ja pääosassa kuudesti Oscar-ehdokkuuden saanut ja muun muassa kolmella Emmyllä, kolmella Tonylla ja kahdella Golden Globella palkittu Glenn Close – näistä aineksista on keitetty tämä samannimiseen elokuvaan perustuva musikaali. Hienot lavasteet ja Glenn Close, mutta jotenkin päälimmäisenä mieleen jäi miespääosaa vetävän Michael Xavierin tulkitsema Sunset Boulevard -nimikappale. Koko näytelmä oli elokuvatyyliin soljuva ja jatkuvalla musiikilla etenevä. Ehkä tuo kaiken laulaminen ei ole mun juttu. Muuten musiikki oli kuin elokuvasta, paitsi kuulosti paremmalta. Läpinäkyvälle kankaalle heijastetut elokuvan pätkät vielä lisäsivät tunnelmaa. Esitykset alkoivat helmikuussa ja jatkuvat 16 viikon ajan. Bravo.

Sunsetblvd2

Sunsetblvd3