Blogahdus lukutuolista

l1000386

Huonompikin kirja menee, jos on hyvät olosuhteet lukea. Miettikääpä vaikka Dan Brownin kirjaa Inferno. Oman henkilökohtaisen ”modernin lukemisen” aikana en muista lukeneeni yhtä huonoa kirjaa kuin tämä. Vaikka siinä hetki vierähti uusien yritysten parissa, niin senkin sain maaliin tässä tuolissa. Tämän Natuzzin löysin paikallisesta huonekalukioskista ja heti koeistumiselta tein kaupat. Vaimo ei ollut yhtä innoissaan kun näki laskun. Lukeminen saa uutta ryhtiä, kun on miellyttävät olosuhteet lukea. Panostakaa siis fiilikseen, koska siitähän tässä on kyse; mielikuvista ja tunnelmasta. Hyvää lukutuolia ei tarvitse mielikuvitella, vaan sen voi ostaa kaupasta. Kirjatkin maksavat, mutta lukeminen on ilmaista. Siksi sijoitus hyvään lukutuoliin ei ole huono ratkaisu, varsinkin, kun sitä voi käyttää muuhunkin aktiviteettiin – vaikka ihan istumiseen.